handmade MAGNAID

Inzichtfocus en nieuwe ideeën, wie zoekt dat niet in deze tijd? Deze creatieve processen kosten tijd en vragen onverdeelde aandacht, beiden vaak schaars. Handmade MAGNAID maakt het moeilijke makkelijker door gebruik van het supervermogende onderbewustzijn van je brein.

Handmade MAGNAID
open(t) your mind 
Gedurende de dag produceert ons brein ontelbaar veel elektrische ‘schokjes’. Deze worden gevormd door neuronen in ons brein en kunnen gemeten en vastgelegd worden. Het ritme dat je vervolgens ziet noemen we ‘hersengolven.’ 
Ken je dat, dat je een goed idee hebt terwijl je onder de douche staat of bijna in slaap valt? Je bent dan in een staat van ontspanning. De frequentie van je hersenen is dan – net als je adem en hartslag – lager. Deze lage frequentie heten Alfa golven. Deze Alfa golven helpen je sneller informatie opnemen, concentreren en verwerken vrij van angst of stress.
Met deze tool breng je jouw verborgen eigenschappen aan het oppervlak en komt de oplossing binnen handbereik.

Gebruiksaanwijzing
Plaats de handmade magneet samen met een geschreven memo op een zichtbare en ontspannen locatie. Hou pen en papier bij de hand en noteer de komende dagen wat er boven komt. Be surprised!

Work in progress met open vizier
In je handen een van de eerste prototype van Handmade MAGNAID. Hand gevormd en geglazuurd door Laura, twee maal gebakken in het Arnhems Keramiek atelier. 

Als ontwerper heb ik continue gedachten bij nieuwe creaties en vinden van oplossingen.
Ik heb een geweldig leuke baan maar na de nodige struggle weet ik uit ervaring:  stress en tijdgebrek zijn niet mijn vriend. Voortschrijdend inzicht is, dat als de to-do-list bijna van de pagina loopt het tijd is het tempo verlagen in plaats van versnellen. Dit voelt voor mij heel tegenstrijdig, is een blijvende valkuil maar levert uiteindelijk de beste resultaten op.

Na een workshop met mijn schoonmoeder en -zussen ben ik in aanraking met dit 100% natuurlijke materiaal gekomen. Door te werken met mijn handen zonder vooraf bepaald doel zag ik dat vanuit iets simpels als klompje klei de beste ideeën kunnen ontstaan. Dingen vallen op de plek en energie komt vrij. Magisch! Zo werkt met open vizier

Laat het mij weten. En ik ben benieuwd naar jouw ervaring met deze unieke Handemade MAGNAID.
Laura de Ridder – Laura@metopenvizier 0647698080