Met open vizier is

Laura de Ridder – Knüppe grafisch ontwerper/art director Beschikt over jarenlange werkervaring in visuele communicatie bij verschillende reclamebureaus en is persoonlijk begaan met de wereld om ons heen. Dit laatste is het motief voor ‘met open vizier’ en realisatie van de wens om als ontwerper professioneel én duurzaam in te zetten voor klimaat, mens en natuur.

nieuwsgierig, enthousiast, gedreven en optimistisch Houdt van de synergie die ontstaat bij (nieuwe) samenwerking met mensen vanuit diverse disciplines. Dat geeft veel inspiratie en energie en dat zie je terug in het resultaat. Met open vizier schuift graag aan bij een overleg en kan adviseren over communicatievraagstukken.

bedenken, vormen, uitvoeren en implementeren Op zoek naar een iemand voor het maken van de creatieve vertaalslag voor de door jouw gestelde uitdaging? Dan zit je hier goed. Voor omvangrijkere opdrachten is er een gedegen netwerk om ook die klussen te klaren. En soms tekenen we buiten de lijntjes. Passend maar ook verrassend.

MVO Als creatief ontwerpbureau richt met open vizier zich op dynamische samenwerkingen waarbij duurzaamheid (product, people, prosperity) kenmerkend.
Zij zet zich in voor Clusterwoningen toekomst proof! Een wijkinitiatief in de gemeente Renkum in het kader van de Regeling Reductie Energiegebruik (RRE) voor het verduurzamen van de woningen.
#bethechange