Stage Blog Lotte

Lotte Geurds, student mediavormgeving op het Cibap in Zwolle trapt af met de eerste stage blog.

Mijn stage bij met open vizier ervaar ik als super leerzaam en gezellig! Ik leer veel nieuwe dingen over programma’s, hoe ik documenten opzet, marketing, communicatie & planning. Laura is een super lief persoon en heel fijn om mee samen te werken. Ze legt je goed dingen uit, geeft directe en bruikbare feedback zonder dat het negatief overkomt. 

Het kantoor is makkelijk bereikbaar met het OV (10 min lopen vanaf station Arnhem Velperpoort of 5 min lopen vanaf een bushalte). Het kantoorgebouw is vrij groot maar je zit met z’n 2tjes in een ruimte van zo’n 20m2. Het is een fijne ruimte om in te werken met je eigen bureau en computer. De stad is makkelijk te bereiken dus je zit lekker centraal in Arnhem! 

Er wordt goed rekening gehouden met jou als persoon en je persoonlijke behoeftes/leerdoelen. Ik heb enorm veel geleerd over hoe ik met programma’s omga, makkelijke sneltoetsen, het communiceren van wat ik doe, plannen en hoe ik duidelijk en goed bestanden aanlever. Ook heb je vrij veel afwisseling in het werk. Soms illustreer ik, dan gaan we een keer op pad, de andere week heb je een overleg ergens maar meestal zit je op kantoor te werken aan grafische dingen zoals flyers, posters of Instagram post’s! 

De opdrachten die je maakt hebben te maken met duurzaamheid, wat super actueel en belangrijk is. Je bent dus veel bezig met het nadenken daarover wat, als het je interesseert, super interessant en inspirerend is.

Om het samen te vatten leer je enorm veel nieuwe dingen bij met open vizier. Het is een fijne plek die gefocust is op het leveren van goed werk & nieuwe ervaringen. Je bent veel bezig met verschillende dingen, maar ook met grotere projecten wat soms voor wat minder afwisseling zorgt. Er zijn mogelijkheden om te groeien als persoon bij met open vizier en om je kennis te delen en uit te breiden. Oh ja, en je hebt een kantoor hond, ook een groot pluspunt!

Dus, als je een interesse hebt in grafisch design, duurzaamheid en een leerzame en leuke plek om te werken is dit de stage voor jou!

Lotte